برای انتخاب یک ذخیره ساز در برند کیونپ، می‌توان به راحتی از روی نام و مدل آن یک انتخاب صحیح داشت. این مقاله شما را در راستای انتخاب درست و راحت ذخیره ساز مورد نظرتان راهنمای می‌کند.

در نام‌هایی که کیونپ برای تولیدات خود در نظر می‌گیرد، نکاتی وجود دارد که به صورت دقیق در تصویر زیر به آن‌ها پرداخته‌ایم:

به بلاک‌های آبی رنگی که در مرکز تصویر وجود دارند، از چپ به راست دقت کنید. در بلاک اول که می‌تواند با یکی از حروف TS,TVS,SS,… شروع شود، نشان دهنده‌ی آن است که این مدل چه کاربردی دارد. کیونپ‌های معمولی با TS شروع می‌شوند و مدلهای TVSمدل‌هایی هستند که از مجازی سازی پشتیبانی می‌کنند و هر دو مدل از هارد های 2.5 و 3.5 اینچی ساتا، هارد معمولی و SSD پشتیبانی می کنند. HS مدل‌هایی هستند که ظاهری شکیل‌تر دارند و عمدتا بدون فن وصدا هستند و مدل‌های IS به مدل‌های صنعتی گفته می‌شود.

وجود و یا عدم وجود حروف EC در بلاک دوم: رم های ECC به رم‌هایی گفته می‌شود که کار خطا یابی بر روی حافظه را با استفاده از یک چیپست مجزا بر روی ماژول حافظه انجام می‌دهند و به این شکل این بار بر عهده پردازنده اصلی نخواهد بود و در نهایت باعث افزایش سرعت و بهره وری سیستم خواهد شد. وجود و یا عدم وجود عبارت EC در بلاک دوم نشان دهنده‌ی آن است که رم این دستگاه از قابلیت ECC پشتیبانی می‌کند یا خیر.

در بلاک سوم با یک عدد روبرو می‌شوید که مشخص کننده تعداد BAY و یا اسلات‌های قابل استفاده در ذخیره ساز خواهد بود. بطور مثال اگر این عدد 8 باشد به معنای آن است که می‌توان بر روی این مدل از هشت هارد استفاده کرد.

و اما بلاک چهارم نشان دهند نوع سخت افزار و پردازنده و معماری بکار گرفته شده در ذخیره ساز است. بطور مثال عدد 86 نشان دهنده نوع پردازنده اینتل زئون سری D-21 است و یا عدد 90، خانواده AMD EPYC 7302P 16-core/32-thread  را شامل می‌شود. در سری 51، پردازنده های Intel Celeron J4025 2-core/2-thread بکار گرفته شده است.

بلاک بعدی مشخص کننده نوع دسکتاپ یا رک مانت بودن آن است.

بلاک آخر هم نشان می‌دهد که ذخیره ساز دارای منبع تغذیه اضافه یا به عبارتی Redundant هست یا خیر.

 

برای درک بهتر این راهنما، با توجه به اطلاعات بالا مدل TS-431 را بررسی کنیم: از نام این مدل می‌توان متوجه شد که این ذخیره ساز از 4 هارد 2.5 یا 3.5 اینچ پشتیبانی می‌کند و نوع پردازنده آن پردازنده ضعیف AnnapurnaLabs است که این ذخیره ساز را برای پشتیبان گیری و حداکثر ظرفیت 64 ترابایتی مناسب می‌کند.